Murmaling

Det er ikke ligegyldigt, hvilken murmaling du benytter, når husets facade, ydermur eller indendørs mur skal have en opfriskning. Vælger du en murmaling af høj kvalitet vil du nemlig typisk opleve en bedre dækkeevne og et resultat, som holder farven i lang tid uden at falme.

I nogle situationer kan en billig murmaling dog også være værd at overveje. For eksempel hvis budgettet kræver besparelser på udvalgte områder, og du er nødt til at vælge billig murmaling, for at kunne nå i mål med sit gør-det-selv projekt.

Heldigvis behøver billig ikke betyde dårlig og særligt ikke, fordi det er nemt at finde den bedste murmaling til nedsat pris og på tilbud online.

Her har vi samlet den bedste og billigste murmaling, så du nemt kan danne dig et overblik over mulighederne, når du skal give dine mure nyt liv.

Viser alle 11 resultater

Den billigste murmaling – samlet set

Når der skal købes murmaling til mange kvadratmeter, kan det føles som en stor udgift, når du begynder at regne på, hvor mange penge, der skal bruges på maling til mure. Derfor falder mange for fristelsen til at vælge den billigste murmaling, markedet kan byde på.

Når du skal finde den billigste murmaling, skal du dog have flere aspekter for øje, end blot hvad den enkelte spand maling koster. Murmaling af høj kvalitet vil nemlig, som nævnt ovenfor, have en langt bedre dækkeevne. Det betyder, at du kan nøjes med at male dine mure to gange.

En billig maling vil derimod ikke nødvendigvis kunne dække helt så godt. Det betyder, at du vil skulle male dine mure en ekstra gang. Dette er ikke blot mere tidskrævende, men nødvendiggør også at du har brug for mere maling. Og besparelsen ved at vælge den billigste murmaling vil således nemt blive brugt på en større mængde maling sammenlagt.

Overvej derfor en ekstra gang, om den billigste maling er besparelsen værd.

Tips til maling af udendørs mure

  • Når du skal male udendørs mure, skal vejret være tørt. Det samme skal muren for at sikre, at der ikke bindes fugt inde i denne. Tjek derfor vejret og planlæg at svinge malerpenslen med murmaling en dag, hvor vejret har været tørt i perioden op til, og i dagene der følger.
  • Sørg for at temperaturen er over 10 grader og mal aldrig i regn eller frostvejr. Du bør desuden ikke male i direkte sollys. Derved risikerer du nemlig, at malingen tørrer for hurtigt, hvormed overfladen ikke bliver ensartet.
  • Rengør altid muren grundigt, inden du går i gang med at male. Det betyder, at både snavs, alger og eventuel begroning skal fjernes helt. Det gør du bedst ved at benytte en god grundrens.
  • Har muren ikke været malet før – og er overfladen ubehandlet – kan du spare mange penge på murmaling ved at benytte en grunder først. Det tager lidt ekstra tid, før du kan male. Til gengæld sparer du at skulle male muren 3-4 gange, fordi overfladen suger maling til sig. I sidste ende står du måske endda til at spare både arbejdstid og penge ved at grunde muren, før du tager din murmaling frem.
Copyright 2023 - DigitalSucces